Bakhuizen 1

11 nov Hielpen 1 - Woudsend 1 14.30 uur
18 nov Woudsend 1 - SWZ 1 14.30 uur
25 nov Boornb'gum 1 - Woudsend 1 14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeClubinfoVrienden van

Vrienden van

Wie zijn de vrienden van VV Woudsend?

De Vrienden van VV Woudsend is voor mensen die VV Woudsend een warm hart toedragen. VV Woudsend vindt het belangrijk om mensen bij elkaar te brengen om zowel op sportief- als  sociaal gebied bezig te zijn met elkaar. De vereniging is er voor iedereen, van jong tot oud!

Voor een bedrag van € 30,- bent u al vriend van VV Woudsend en zorgt u er dus mede voor dat nieuwe projecten op touw gezet kunnen worden. Alle vrienden van VV Woudsend mogen ideeën aandragen om het geld van de vrienden van VV Woudsend aan te besteden. Schroom dan ook niet om je ideeën te laten horen. De activiteiten- en sponsorcommissie zal uitendelijk besluiten naar welke doelen dit geld gaat.

• In de kantine van de voetbalvereniging hangt een bord waarop alle vrienden van VV Woudsend staan.
  • Uw naam of de naam van uw gezin, wordt op het vrienden van VV Woudsend-bord vermeld.
  • De vrienden worden eenmaal per seizoen uitgenodigd, tijdens deze bijeenkomst wordt er door het bestuur verantwoording afgelegd over het besteedde geld. Daarnaast worden de nieuwe doelen besproken.
  • Elk jaar een activiteit voor de vrienden van VV Woudsend.
  • Leuke acties en kortingen bij verschillende bedrijven.
  • Een vereniging waar we met z'n allen de schouders onder zetten en waar we trots op mogen zijn!

Lid worden van de Vrienden van VV Woudsend?

Iedereen kan vriend van VV Woudsend worden, ook niet leden van de sportvereniging, dus vraag ook familie, vrienden en bekenden, zodat de vriendenclub zo groot mogelijk word.

U kunt lid worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zet daarin uw naam, adres, telefoonnummer en de manier waarop we u op het bord mogen vermelden. U kunt ook onze flyer downloaden, printen, invullen en vervolgens inleveren in de kantine.

Bent u al vriend van VV Woudsend? Dan danken wij u natuurlijk hartelijk voor uw bijdrage!

Activiteiten- en sponsorcommissie VV Woudsend

De huidige vrienden van V.V. Woudsend (2017-2018)

Jacob Akkerman    Otto Spoelstra   Auke en Sjikkie Nagelhout - Jellema
Roel en Tiny van der Brug             Fam. Bouwma            Menno, Gea, Anouk, Femke en Lars
Jentje en Marc Evert en Marscha Mig en Pizza Joost
Fam. A. v.d. Vegt Gerard en Stans Visser       Eddy en Baukje
Douwe en Djura Nieke en Edwin Fam. Van Netten
Herman en Klaske Klazina en Erik Anneke en Harry
Franc Reekers Arno en Bonita Reekers              Leo en Fokje
Tekkel Sjors Reekers Fam. Van Dijk
Frans en Jannie Bauke en Rudi Abma
Simon en Martzen Huub en Sepp Rene en Maurits
Slijp Sijberen Arie B en the Jay
Boukje en Anne Jan Derk Klaas en Margriet
Ad Visser Ronald en Jetske Jurjen de Jong
Van Doorn

vvWoudsend Let op! Je hebt nog 12 dagen de tijd om je pasfoto voor je spelerspas te wijzigen. https://t.co/I1D38wiAXU
vvWoudsend Eindstand Woudsend - @vvDhuizen1934 4-5.
vvWoudsend Doelpuntenfestijn vanavond. Sven Nagelhout scoort met een laag schot de 4-5.

1 SWZ Boso Sneek     4 12
9 HJSC 4 3