MSC Meppel 1

10 mrt Woudsend 1- HJSC 1 14.30 uur
17 mrt Bakhuizen 1 - Woudsend 1 14.30 uur
U bevindt zich hier: Home

Lennart Becker 100e jeugdlid v.v. Woudsend!

Deze week hebben wij als vereniging een mooie mijlpaal behaald. Met de aanmelding van Lennart Becker hebben wij momenteel 100 actieve jeugdleden!

Zeker in deze tijd, waarin bijvoorbeeld veel verenigingen samenwerkingsverbanden aangaan met andere verenigingen om de jeugdteams op peil te houden, is het bijzonder dat onze voetbalclub nog altijd (zelfstandig) groeiende is.

Woudsend 1 begint 2018 met gelijkspel bij Espel

17 februari 2018, eindelijk mochten de spelers van Woudsend 1 weer echt los. Na diverse oefenwedstrijden kon er de afgelopen twee zaterdagen niet worden gespeeld door vorst en de vele regen. De competitie werd hervat met een traditiegetrouw lastige uitwedstrijd tegen Espel. Nog nooit wist Woudsend daar te winnen en elk jaar roept men dat het toch een keer moet gebeuren. Woudsend zou dit keer erg dicht bij een driepunter komen, maar gaf haar voorsprong toch weer weg. Eerder dit seizoen won Espel met maar liefst 1-4, dus Woudsend had wat goed te maken.

Woudsend JO15 verliest nipt van YVC Blauwhuis JO15-2

17 februari. Een bijzondere dag, de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Nieuwe rondes, nieuwe kansen. Maar ook nieuwe tegenstanders? Nee, Woudsend had tegen de meeste teams ook al in de najaarscompetitie gespeeld. Zo ook tegen YVC-Blauwhuis. Toen werd op 30 september 2017 met 3-2 verloren. Gebrand op een overwinning wisten de Woudsenders het zeker, die jongens in het blauw zijn nog niet jarig.

Woudsend JO13-1 gelukkigste op ijzig veld

Na een wisselvallige zaalvoetbalcampagne en alweer de eerste afgelasting vorige week kon er dan eindelijk weer eens op het veld worden gevoetbald. Woudsend JO13-1 trad thuis aan tegen SC Joure JO13-7. Het team was verre van compleet, sterker nog, er waren maar 10 fitte spelers en één geblesseerde. Om uiteenlopende redenen kon er geen beroep worden gedaan op Riemer, Joey, Sven en Robin. De spoeling was dus deze zaterdagochtend dun, maar de 11 die er wel waren konden gelukkig de wedstrijd wel uitspelen.

Keepershandschoenen met korting

Thandschoenen keeperoe aan nieuwe keepershandschoenen? Via www.elite-keepers.nl kunnen keepers van onze vereniging nu gebruik maken van 15% korting. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de volgende kortingscode: VVWOUDSEND2018.

Helaas veel afgelastingen de laatste tijd

In verband met de weersomstandigheden zijn er de laatste tijd veel (jeugd)trainingen maar ook wedstrijden afgelast. Deze weeromstandigheden zorgen vaak voor menig discussie in aanloop naar een training en wedstrijd. Daarom willen wij graag duidelijkheid geven over wanneer wij overgaan tot een afgelasting. Dit om meer begrip te kweken voor de vrijwilligers die de diverse beslissingen moeten nemen.

Indelingen voorjaarscompetities 2018

De KNVB heeft vandaag de definitieve competitie-indelingen van onze jeugdteams voor het voorjaar van 2018 bekend gemaakt. Deze indelingen zijn gemaakt op basis van de resultaten in de najaarscompetities.

De enige wijziging ten opzichte van de voorgaande seizoenen is het feit dat er dit keer, evenals in de najaarsreeks, één keer tegen elk team gespeeld gaat worden. Met uitzondering van ons nieuwe team; JO9-3. Voorheen was dit in het voorjaar twee keer en daarmee waren de competities ook kleiner (zes i.p.v. twaalf teams). De eerste speelronde staat gepland voor zaterdag 10 februari.

Pagina 1 van 100

vvWoudsend Afgelopen. Woudsend 1 verliest met 4-3 van vierdeklasser Sleat 1. Doelpunten: Julian van der Vegt, Leo Visser en Jo… https://t.co/6R5N3QeiJU
vvWoudsend Penalty Sleat diep in blessuretijd. Wibout Reekers redt prima! #slewou
vvWoudsend Goal 4-3! Jorik Postma schiet prima raak uit een dito voorzet van Arjan Reekers. #slewou