Bakhuizen 1

18 nov Woudsend 1 - SWZ 1 14.30 uur
25 nov Boornb'gum 1 - Woudsend 1 14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeLid

Aan- of afmelden als lid

Aanmelden?

We zouden het erg leuk vinden als je (spelend) lid wilt worden van onze vereniging. Wil je je aanmelden? Stuur dan je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Xander van der Vegt (0655716093). Aanmelden kan gedurende het gehele seizoen mits je niet meer bij een andere club staat ingeschreven.

Voor je aanmelding hebben we de volgende gegevens van je nodig:

• Naam
  • Geboortedatum
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (liefste mobiel)
  • Digitale pasfoto (indien D-pupillen of hoger)
  • Kopie van je ID kaart (als je ouder bent dan 18 jaar)

Na aanmelding ontvang je een welkomstbrief + een machtigingsformulier. Contributies worden geïnd door middel van automatische incasso. Hiervoor is het bijgevoegde machtigingsformulier. Deze zien we graag ingevuld retour en kan worden ingeleverd bij Xander van der Vegt (Leegwar 2, Woudsend).

Ben je lid van een andere voetbalvereniging en wil je bij ons komen voetballen? Dat kan. Meld je dan tevens aan met bovenstaande gegevens + je huidige relatienummer van de KNVB. Kom je momenteel uit in categorie A? (onder andere eerste elftallen). Dan kun je gedurende het seizoen geen overschrijving aanvragen of er moet sprake zijn van een dusdanige afstand (woon- of werkverkeer). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Xander van der Vegt.

Benieuwd naar de contributiebedragen? Ga naar de contributie pagina.

Afmelden?

Helaas komt het ook voor dat (spelende) leden zich willen afmelden. Wil jij je ook afmelden stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je gegevens. Doe dit ook als je niet meer spelend lid wilt zijn maar wel graag verder wilt gaan als niet-spelend lid. Dit wordt dan voor je omgezet.

Spelende leden kunnen zich alleen aan het einde van het seizoen afmelden. Zorg er dus voor dat je dit tijdig doet en vóór 1 juni aangeeft. Doe je dit vanaf 1 juni dan zal je nog één seizoen lid zijn en contributie moeten betalen. Dit heeft te maken met het feit dat wij onze afmeldingen en het aantal teams voor het nieuwe seizoen ook tijdig moeten doorgeven aan de KNVB. Een contributieseizoen loopt van juli tot en met juni van het volgende kalenderjaar.

vvWoudsend Let op! Je hebt nog 12 dagen de tijd om je pasfoto voor je spelerspas te wijzigen. https://t.co/I1D38wiAXU
vvWoudsend Eindstand Woudsend - @vvDhuizen1934 4-5.
vvWoudsend Doelpuntenfestijn vanavond. Sven Nagelhout scoort met een laag schot de 4-5.

1 SWZ Boso Sneek     4 12
9 HJSC 4 3