Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsDigitale spelerspas en Voetbal.nl app

Digitale spelerspas en Voetbal.nl app

Sinds dit seizoen heeft de KNVB in samenwerking met Sportlink een verbeterde versie van de Voetbal.nl app gelanceerd. Daarnaast is er ook een nieuwe app, de KNVB Wedstrijdzaken app. Hiermee wordt ook het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier geïntroduceerd, waardoor de plastic spelerspassen verleden tijd zijn. Het verschil tussen beide apps leggen wij graag even uit verderop in dit nieuwsbericht.

Alle spelers, ouders en supporters kunnen het beste gebruik maken van de Voetbal.nl app. Ben jij speler van onze vereniging? Dan moet je inloggen met je e-mailadres wat bij ons bekend is. Alleen dan kun je op de juiste manier gebruik maken van de app, kun je persoonsgegevens wijzigen en heb je de mogelijkheid om je foto voor je digitale spelerspas te veranderen. Let op! Veel leden hebben nog niet hun e-mailadres doorgegeven aan ons waardoor er geen koppeling mogelijk is.

E-mailadres doorgeven aan de club!
Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres. Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt. Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij ons en dus bij onze ledenadministratie. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app jou als lid. Helaas ontbreken er nog diverse e-mailadressen. Kun jij niet goed inloggen en/of je pasfoto wijzigen? Stuur dan je e-mailadres waarmee je je wilt registreren naar onze secretaris, Xander van der Vegt ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Hij heeft alle spelers met huidige pasfoto's al gekoppeld aan de juiste teams, waardoor je meteen op de juiste manier kunt inloggen wanneer je e-mailadres bekend is.

Heb je als ouder je eigen e-mailadres bij je kind(eren) doorgegeven en heeft je kind wel een eigen e-mailadres? Geef deze dan door aan de club zodat ieder kind afzonderlijk in zijn eigen (team)omgeving kan inloggen.

Mogelijkheid om pasfoto voor digitale spelerspas aan te passen
Zoals gezegd heb je de mogelijkheid om zelf je foto voor de digitale spelerspas nog aan te passen. Dit kan nog tot en met 31 oktober.

Spelerspas in voetbal.nl app

Het verschil tussen beide apps:

De Voetbal.nl app
Uitslagen, standen, programma's, kleedkamerindelingen, man-of-the-match... en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres wat bij ons als club bekend is.

En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je 'zichtbaarheid'. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als man of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto's en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

De app KNVB Wedstrijdzaken
Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres wat wederom bij ons als club bekend is en waarmee je dus lid bent van onze vereniging. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

De app in beeld:

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
9h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates