Ens 1

26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsJO15 verliest volledig onnodig

JO15 verliest volledig onnodig

De laatste dag van september, de bladeren vallen. Zoals bekend heeft dat wel eens invloed op de stemming van menig homo sapiens. Ook uw verslaggever heeft last van de vallende bladeren. Een vrolijk verslag zit er dus niet in.

De voorbereiding op de wedstrijd tegen IJlst-Blauwhuis JO15-2 begon al bijzonder. Een van de spelers met de grootste mond was zijn voetbalschoenen vergeten. Na een nucleaire ontploffing in kleedbox 6 waarop Kim Jong-un jaloers zou zijn geweest, werd één van de ouders bereid gevonden het team voor te bereiden op de match. Ancelotti tufte vervolgens vanuit IJlst richting Woudsend, om bij terugkomst te constateren dat er al één speler voor de wedstrijd geblesseerd was uitgevallen en de stand 1-0 was.

Het restant van de eerste helft was een aan één schakeling van goedbedoelde trappen, niet te veel doen, kalm aan, et cetera. Woudsend kwam zowaar nog op 1-1 maar een niet op waarde geschatte uitval van de blauwhemden betekende 2-1.

Na de rust leek Woudsend jacht te gaan maken op de winst. Er was veldoverwicht wat uiteindelijk nogal wat kansen opleverde. Het ontbrak de voorhoede echter aan ook maar een beetje scherpte, waardoor de keeper nauwelijks in actie hoefde te komen. Het middenveld was wat fanatieker dan in de eerste helft, maar er kwam nog steeds erg veel werk op één enkel paar schouders terecht. Achterin werd rust genomen als er 'geroeid' moest worden en werd er 'geroeid' als er rustig uitverdedigd en opgebouwd kon worden. De achterhoede en keeper van Woudsend konden enkele counters onschadelijk maken, maar de 3-1 viel 10 mintuten voor tijd. Uiteindelijk wisten de roodhemden nog 3-2 te maken en leek de gelijkmaker in de lucht te hangen. Die viel in tegenstelling tot de bladeren uiteindelijk niet.

Ziek leken de spelers allerminst van het verlies. Met de onderbroek aan buikglijden onder de douches vonden de pubers een leukere spelletje dan voetbal. Jammer.
De herfst is pas begonnen. Zucht.

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

3 HJSC 19 33

Bijgewerkt t/m 19-05-2018