Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend JO13-1 herstelt zich knap

Woudsend JO13-1 herstelt zich knap

Nadat de seizoenopening vorige week in een deceptie eindigde was het zaak om de eerste thuiswedstrijd in winst om te zetten. Dat moest gebeuren tegen Oeverzwaluwen JO13-2. In de beker hadden we ook al thuis tegen hen gespeeld, toen werd er met 14-0 gewonnen. Zonder Sven, Robin en Joey moest het klusje worden geklaard.

Om 9.00 uur werd er afgetrapt en direct was te zien dat de Roodhemden er zin in hadden. Er werd direct goed gecombineerd en iedereen zorgde dat hij of zij steeds aanspeelbaar was. Binnen 7 minuten stond het al 3-0. Alle drie doelpunten werden gemaakt door Daan, hierbij geholpen door prachtig voorbereidend werk van Timme, Sepp en Liam. Het liep als een trein bij de Woudsenders. Steeds werden de zijkanten gezocht en het arme Oeverzwaluwen kon niets anders dan achter hun tegenstander aanlopen. Hille en Jet op de links- en rechtshalf waren steeds de verbindende factor in de opgezette aanvallen van achteruit, waar de backs Jarno en Marieke hen steeds wisten te vinden. Het regende kansen voor de thuisclub en het was Timme die met zijn allereerste goal de 4-0 maakte, na goed werk van Jarno en Hille. Hierna was het de beurt aan Sepp die vanochtend kruit in zijn schoenen had. Hij maakte van afstand de 5-0, hierna was het zijn neef Tieme die eveneens met een mooi schot (met zijn chocoladebeen) de 6-0 maakte. Omdat Woudsend veelvuldig in de aanval was kreeg Oeverzwaluwen ruimte voor een counter. Nadat Lieke in eerste instantie nog kon redden was ze kansloos op de rebound, 6-1. Vlak voor rust wist Woudsend nogmaals te scoren. Het was de ingevallen die Chris die de 7-1 ruststand op het bord zette.

In de rust was iedereen dik tevreden. Het voetbal was gewoon prima te noemen en er werd in tegenstelling tot vorige week niet gemekkerd. Met een goed gemoed werd de tweede helft begonnen. Woudsend pakte de zaken weer goed op en zette Oeverzwaluwen direct weer onder druk. Met wederom sterk positiespel en dito inzet was het wachten op de volgende doelpunten. Sepp maakte vrij snel de 8-1 en 9-1, waarna Oeverzwaluwen wederom uit een goede counter de 9-2 maakte (mooie stiftbal). Hoe eenvoudig voetbal kan zijn was bij de 10-2 te zien. Lieke schoot een doeltrap naar Jarno, die passte snel door naar Hille, hij bereikte Timme en die stelde Daan in staat te scoren. Een aanval uit het boekje. En alsof dat nog niet genoeg was gebeurde het bij de 11-2 hetzelfde, maar dan aan de rechterkant. Marieke speelde de bal in op Jet, zij lanceerde Chris in de diepte en hij legde de bal mooi terug op Sepp, die de bal hoog in het doel roste. Woudsend bleef doorgaan, de doelpuntenhonger was niet te stillen. En het mooie was, men bleef goed combineren. Achterin schoof laatste man Riemer zijn verdediging steeds op richting middellijn, zodat de afstand naar het doel van Oeverzwaluwen steeds een half veld was. En lukte het even niet vooruit te spelen dan was er steeds iemand achterin aanspeelbaar om het spel te verplaatsen. Eigenlijk was er geen lelijke goal bij vanochtend, de 12-2 en 13-2 door Chris en Sepp werden weer na prima overspelen gemaakt. Hierna kon Oeverzwaluwen ook weer scoren, zodat zij gelukkig ook nog iets te vieren hadden (het waren voor hen de eerste doelpunten dit seizoen), 13-3. Woudsend had echter het laatste woord deze ochtend. Men kon nog 2 keer scoren, Daan en Chris haalden nogmaals de trekker over zodat de eindstand 15-3 werd.

Al met al goed gevoetbald. Ook al ben je veel beter de ballen moeten er wel in. Gelukkig hebben we van vorige week geleerd dat je met overspelen en positief coachen meer bereikt dan met mekkeren en alleen spelen. Aankomende zaterdag speelt Woudsend wederom thuis. Dan is TOP'63 te gast. De wedstrijd begint om 9.00 uur.

Reacties   

 
0 #1 Tjitske 30-09-2017 17:33
Mooi verslag Roel.Dikke winst fur dien ploegje.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
9h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates