Ens 1

26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend 1 komt tekort bij MSC Meppel

Woudsend 1 komt tekort bij MSC Meppel

14 oktober 2017, na een pittige nederlaag tegen Espel werd er herstel geëist tijdens de uitwedstrijd bij MSC Meppel. Een lastige klus, want MSC was is een goede tegenstander, die vorig seizoen niet voor niets de nacompetitie behaalde. Zij behaalden echter evenveel punten uit de eerste drie wedstrijden als Woudsend: vier. Vorig seizoen verloor Woudsend in Meppel met 3-1 en thuis werd er 1-0 verloren. Bij een goede wedstrijd zouden er zeker kansen moeten zijn voor Woudsend.

De eerste helft begon Woudsend niet onaardig. Het kon MSC in bedwang houden, want de thuisploeg kreeg op de helft van Woudsend weinig ruimte. Woudsend kon aanvallend echter bijna niets brengen. MSC werd steeds gevaarlijker en kreeg kansen. Een tegendoelpunt bleef Woudsend bespaard en met 0-0 leek de rust ook te worden behaald. In de allerlaatste minuut ging het toch mis: Mels Huisman kopte een voorzet binnen, 1-0. Woudsend had nergens recht op, maar toch is een doelpunt op zo'n moment zuur.

Na rust zou Woudsend aanvallend echt meer moeten brengen, maar voordat het daar aan toe kwam, stond het al 2-0. Lars Padding schoot de bal uit de lucht mooi raak buiten bereik van de keeper. Hiermee leek het duel al beslist, maar Woudsend kreeg toch wat mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken. Zover kwam het niet en MSC liep uit naar 4-0. Daarmee was het duel echt klaar en een eretreffer zat er niet meer in. Woudsend moest dus opnieuw vier doelpunten slikken. Dat zal de volgende competitiewedstrijd echt beter moeten, maar ook aanvallend mag er meer worden verwacht.

Met nog steeds vier punten is Woudsend afgezakt naar de zevende plaats. Komende donderdag oefent Woudsend tegen Delfstrahuizen. Zaterdag is er geen competitie en op vrijdag 27 oktober wordt dan de volgende competitiewedstrijd gespeeld. Dan komt Bakhuizen op bezoek. De aftrap van dat duel is om 20:00 uur.

* Opstelling Woudsend: Pieter de Vries; Harmen Bouwma (Douwe de Vries '20), Klaas de Jong, Jelmer Gerbrandy, Redmer Zondervan; Sven Sybesma (Xander van der Vegt '60), Arjan Reekers, Leo Visser [C], Jorik Postma (Wytse de Vries '70); Julian van der Vegt, Nico Posthuma

* Doelpuntenmakers:
1-0: Mels Huisman ('45+1)
2-0: Lars Padding ('50)
3-0: Bart-Jan Smid ('71)
4-0: Max van Dijk ('76)

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

3 HJSC 19 33

Bijgewerkt t/m 19-05-2018