Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend JO13-1 thuis onderuit tegen SJO RVC JO13-2

Woudsend JO13-1 thuis onderuit tegen SJO RVC JO13-2

Na de laatste twee puike wedstrijden moest de JO13-1 afgelopen zaterdag aantreden tegen SJO RVC Jo13-2. De tegenstander had er blijkbaar erg veel zin in, zij stonden al op het veld de warming up te doen toen de Woudsenders nog moesten verzamelen. Zonder de nog geblesseerde Joey en de afwezige Sven en Robin, maar verder compleet en bijna iedereen fit werd er om 9.00 uur afgetrapt op De Spil.

Woudsend kwam wat moeizaam uit de startblokken. SJO RVC bleek een goed voetballende tegenstander die goed wist om te gaan met de ruimte die in eerste instantie door de Roodhemden werd weggeven. Waar de afgelopen wedstrijden iedereen kort op zijn tegenstander zat, werd nu weer te ver van de man verdedigd. SJO kon een paar keer gevaarlijk opstomen via hun behendige linksbuiten, maar Marieke kon het gevaar een paar keer goed afstoppen. Het voetbal van Woudsend kant was veel te onrustig, de lange bal werd verkozen boven het positiespel. Voorin stonden de beide spitsen Riemer en Chris vaak tegen een overmacht aan verdedigers te spelen waardoor zij lastig in de wedstrijd kwamen. Het middenveld met Liam, Sepp, Hille en Jet probeerden wat ze konden, maar te vaak moesten zij achter hun tegenstander aan i.p.v. andersom. SJO wist na een kwartier terecht op een voorsprong te komen. Hun linksbuiten gaf de bal strak voor en deze werd bij de tweede paal (het leek op buitenspel) ingeschoten, 0-1. Woudsend kwam na de achterstand wel wat beter in de wedstrijd. Na een paar kleine speldenprikjes was het dan na de eerste de beste goed aanval raak. De bal kwam na een mooie combinatie van Marieke en Chris bij Sepp terecht en zijn schot was de keeper van SJO te machtig, 1-1. Hierna kreeg ook Tieme een redelijke kans na goed doorzetten van achteruit, maar zijn schot miste precisie. Ook SJO was nog een keer gevaarlijk voor rust, maar dankzij goed teamwerk van Timme en Lieke werd het gevaar bezworen. De rust werd met een 1-1 stand gehaald.

In de rust kregen de spelers zoals gewoonlijk weer goed bedoelde adviezen van de leiders. Het ging op zich niet verkeerd, maar men moest toch wat korter op de directe tegenstander zitten. Woudsend probeerde direct na rust druk op SJO te zetten, maar deze wisten hier redelijk makkelijk onderuit te voetballen. Het leek alsof de krachten langzaam wegvloeide bij de thuisclub. SJO RVC zette de Woudsendsers behoorlijk onder druk en een tegendoelpunt kon eigenlijk niet uitblijven. De 1-2 viel na slecht uitverdedigen van de Roodhemden. Hierna probeerde Woudsend weer de bakens te verzetten, maar SJO bleef redelijk makkelijk overeind. Jarno werd vanwege zijn harde schot nog in de voorhoede geposteerd, maar helaas kwam hij niet meer in schietpositie. De beste kans van Woudsend in de tweede helft kwam nog toen de SJO keeper de bal verkeerd inspeelde, maar Daan liet een te slap schot los om het diezelfde keeper lastig te maken. Na 30 minuten in de tweede helft floot scheidsrechter Pieter voor het einde. Al met al een terechte nederlaag, SJO RVC JO13-2 voetbalde deze ochtend beter dan de thuisclub. Maar niet getreurd, we hebben weer wat geleerd. Aankomende zaterdag kunnen we dat tegen Balk JO13-3 laten zien. Aanvang van de wedstrijd in Balk is 11.30 uur.

Reacties   

 
+1 #1 Tjitske 29-10-2017 08:49
Wer un mooi verslag Roel.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
9h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates