SWZ Boso Sneek 1

6 mrt Fysio spreekuur 19.30 uur
10 mrt Woudsend 1- HJSC 1 14.30 uur
17 mrt Bakhuizen 1 - Woudsend 1 14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsZaalvoetballers na vier speelronden nog zonder punten

Zaalvoetballers na vier speelronden nog zonder punten

De competities op het veld zijn al weer een tijdje geleden begonnen en ook de zaalvoetballers zijn weer van start gegaan. Woudsend heeft tot dusver vier wedstrijden gespeeld. In dit verslag een terugblik op de gespeelde wedstrijden.

Woudsend 1 – ZVF 1: 0-5

Woudsend begon de competite op 6 september thuis tegen ZVF 1. Vorig jaar wist Woudsend thuis met 3-2 te winnen van deze ploeg. Na het eerste fluitsignaal ging het gelijk op. Beide teams hadden een paar schoten op goal maar echt uitgespeelde kansen waren er niet. Na rust begon ZVF feller te spelen. Het team oogde gretig en scoorde gelijk na een rust een aantal keren kort achter elkaar. Dat het de eerste wedstrijd van het seizoen was was goed te merken. Passes kwamen niet aan en ook verdedigend stond het niet altijd goed. Mede hierdoor liep de score uit naar 0-5.

Black Boys 2 – Woudsend 1: 4-3

Woudsend hoopte zich na de valse start te herstellen in de wedstrijd tegen Black boys. Voor rust was het Black boys dat makkelijk combineerde, maar tot veel goals leidde dit niet. Het stond 1-1 bij rust. Na rust kreeg Black boys een penalty: 2-1 en gelijk daarna werd het ook 3-1. Woudsend leek aangeslagen maar Black boys verzuimde de trekker over te halen. Woudsend krabbelde daarna weer overeind en wist het nog even spannend te maken. Het spel was goed en ook de inzet was te prijzen. Een gelijkspel was verdiend geweest maar Black boys trok aan het langste eind, het werd 4-3.

Futsal Heerenveen 1 – Woudsend 1: 5-2

In de wedstrijd tegen Black boys was Woudsend al dicht bij de eerste punten, in de uitwedstrijd tegen Heerenveen 1 zouden dan de eerste drie punten gehaald moeten worden. De teams waren aan elkaar gewaagd alleen daar waar Heerenveen de kansen benutte lukte dit niet bij Woudsend. In een ongelukkige wedstrijd wist Woudsend wederom geen punten bij te kunnen schrijven, de wedstrijd eindigde in 5-2.

Woudsend 1 – Futsal Heerenveen 4: 3-6

In de wedstrijd tegen Heerenveen 4 werd Woudsend in de openingfase in het zadel geholpen door de keeper van de tegenpartij. Een houdbaar schot werd niet goed ingeschat en het leek uiteindelijk een eigen doelpunt dat de 1-0 betekende. De voetballers van Heerenveen waren vooral technisch erg sterk, met vele acties werd de verdediging van Woudsend flink getest. Mede door deze acties wist Heerenveen op een 1-4 voorsprong te komen. Daarna zakte het in en liet het Woudsend komen. Ook deze keer wist Woudsend het weer spannend te maken, het kwam op 3-4 en Woudsend aaste op meer. Bij de aftrap na de 3-4 stond Woudsend klaar om druk te zetten en dit enthousiasme werd afgestraft. Met drie Woudsender spelers uit positie besloot de spits van Heerenveen vanaf de aftrap het 1-tegen-1-duel met de verdediger op te zoeken. Na een goede actie trof hij doel: 3-5. De 3-6 was voor de statistieken.

Zo is Woudsend na vier wedstrijden nog puntloos. Kansloos was het echter niet, bij vlagen werd er goed gespeeld alleen het geluk is nog niet aan Woudsender zijde. Aanstaande woensdag 1 november is de volgende wedstrijd, uit tegen SDS. Vorig jaar wist Woudsend deze wedstrijd met 2-3 te winnen. Hopelijk weet Woudsend in deze wedstrijd de eerste drie punten te pakken.

vvWoudsend Wedstrijdverslag: "Woudsend 1 begint 2018 met gelijkspel bij Espel" https://t.co/2u0DVZsk6s
vvWoudsend Woudsend JO11-1 ligt uit de beker na een 1-7 nederlaag tegen @scBolsward JO11-1
vvWoudsend Woudsend JO11-1 speelt vanavond in de beker thuis tegen @scBolsward JO11-1. Aanvang is om 18.00 uur!

10  IJVC 12 10

Bijgewerkt t/m 17-02-2018