Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend 1 verliest ook van nieuwkomer Bakhuizen

Woudsend 1 verliest ook van nieuwkomer Bakhuizen

27 oktober 2017, Woudsend 1 zit in een mindere periode, want de laatste twee competitiewedstrijden gingen met 4-0 en 4-1 verloren. In speelronde 5 moest Woudsend het opnemen tegen Bakhuizen. Die ploeg verhuisde dit seizoen van de zondag naar de zaterdagklasse. Die ploeg had voorafgaand aan dit duel 3 punten verzameld, tegenover de 4 van Woudsend. Het was dus lastig een favoriet aan te wijzen.

Op vrijdagavond 20:00 uur werd er afgetrapt voor de eerste helft beide ploegen leken in eerste instantie redelijk aan elkaar gewaagd. Bakhuizen was iets feller in de duels en dat zorgde er mede voor dat Woudsend de bal niet rustig kon rondspelen. Beide ploegen wilden wel naar voren voetballen. Bakhuizen kwam na ruim een kwartier op voorsprong: een goede lange bal vanaf de middenlijn werd niet goed ingeschat door de verdedigers en Kirk Landolf nam de bal goed mee en scoorde simpel voor de 0-1. Vervolgens waren er aan beide kanten wel kansen te noteren. Daarvan had Woudsend er zeker een of twee moeten maken. Vooral Julian van der Vegt was dichtbij, maar het nog even wachten op doelpunten. Ook Bakhuizen wist voor rust het net niet in beweging te brengen.

De tweede helft kreeg Woudsend de taak om in ieder geval voetballend meer te brengen. Een goed resultaat leek snel te verdwijnen, want al binnen de minuut stond het 0-2. Jesper Mous stond zowat op de achterlijn en schoot maar eens op doel, hij verraste daarmee echter Pieter de Vries. Toen het tien minuten later ook nog eens 0-3 werd, leek het duel gespeeld: een schot van Dennis Ludema belandde op de paal, maar ging via Pieter de Vries alsnog het doel in. Iedereen van Bakhuizen rekende zich al rijk en ook Woudsend leek de hoop te hebben opgegeven. Toch zorgde Woudsend in een paar minuten tijd ervoor dat het weer een wedstrijd werd: de net ingevallen Ronald Rijpkema tikte op aangeven van Julian van der Vegt de 1-3 binnen en even later kreeg Woudsend plots een penalty. Er werd een overtreding gezien door de scheidsrechter en Julian van der Vegt schoot het buitenkansje binnen, 2-3. Er leek ineens van alles mogelijk, zeker na een rode kaart aan de kant van Bakhuizen, nadat een speler maar door bleef mekkeren en met twee gele prenten het veld moest verlaten. Met nog 25 minuten op de klok had Woudsend een veldoverwicht, bleef het rondspelen, maar was voor het doel niet secuur genoeg. De vele schoten leverden niet de gewenste 3-3 op. Er waren nog twee momenten dat er terecht om een penalty werd gevraagd, maar dat werd genegeerd door de leidsman. Bakhuizen zette alles op alles om de drie punten te behouden en daarin slaagde men.

De derde competitienederlaag op rij was een feit, maar dat had Woudsend volledig aan zichzelf te danken. Twee tegendoelpunten waren dan wel ongelukkig, maar het had zelf vaker kunnen scoren. De ploeg blijft zodoende op vier punten staan en daarmee komt het op een negende plek te staan. Komende zaterdag wordt de derby tegen HJSC gespeeld, dan moet er maar weer eens een goed resultaat worden geboekt.

* Opstelling Woudsend: Pieter de Vries; Arjan Reekers, Leo Visser [C], Jelmer Gerbrandy, Redmer Zondervan (Richard Hiemstra '57); Douwe de Vries (Klaas de Jong '70), Sven Nagelhout, Xander van der Vegt, Wytse de Vries (Ronald Rijpkema '57); Julian van der Vegt, Nico Posthuma

* Doelpuntenmakers:
0-1: Kirk Landolf ('16)
0-2: Jesper Mous ('46)
0-3: Eigen doelpunt ('55)
1-3: Ronald Rijpkema ('60)
2-3: Julian van der Vegt ('63/pen)

* Bijzonderheden: rode kaart Cor Mous (Bakhuizen '66/2x geel)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
9h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates