Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend 1 weet weer wat winnen is na minimale zege op VV Heerenveen

Woudsend 1 weet weer wat winnen is na minimale zege op VV Heerenveen

2 december 2017, het was even wachten op de goedkeuring van het veld, maar de wedstrijd van vanmiddag tegen VV Heerenveen kon gelukkig worden gespeeld. Woudsend had al lange tijd niet meer een wedstrijd gewonnen en daar moest vanmiddag maar eens verandering in komen. Heerenveen kent een wisselvallig seizoen en had voorafgaand aan deze wedstrijd 6 punten verzameld uit 8 wedstrijden, 2 meer dan Woudsend dus. Bovendien vielen er in duels met Heerenveen altijd veel doelpunten (doelsaldo 20-43). B-junioren Rico Nagelhout (basis) en Marco van der Wal maakten vandaag ook deel uit van de selectie.

De eerste helft liet Woudsend prima voetbal zien. Bij vlagen werden goede aanvallen opgezet, maar het ontbrak aan de laatste beslissende pass. Heerenveen had ook haar mogelijkheden en kwam bijvoorbeeld één keer ietwat gelukkig alleen op de doelman af, maar zij faalden. Een vrije trap werd goed gekeerd door Pieter de Vries. Woudsend had wel het betere van het spel en ook zeker kansen, maar het scoringsprobleem is niet zomaar opgelost. Bij rust dus nog 0-0.


Foto: Dreiging voor het doel van Heerenveen

De tweede helft ging het duel steeds meer op en neer en kon Woudsend maar moeilijk de rust vinden. Het duel werd er daarmee ook niet veel beter op, maar aan de inzet lag het niet deze middag. Het veld werd natuurlijk ook steeds zwaarder, maar dat mocht geen excuus zijn voor deze middag. Woudsend bleef het aanvallend proberen en had uiteindelijk een penalty nodig om op voorsprong te komen. Julian van der Vegt werd onderuit getikt in de zestien en Leo Visser schoot de bal keurig in het netje, 1-0. Eindelijk weer eens een voorsprong. De wedstrijd veranderde er niet om. Invaller Nico Posthuma kreeg de beste kans op 2-0, maar liet dat na en daardoor bleef Heerenveen tot het einde geloof houden. Dat leverde nog wat spannende momenten op, maar Woudsend hield voor het eerst dit seizoen de nul in de competitie en mocht drie punten bijschrijven.


Foto: Leo Visser legt aan voor de 1-0

Een goede eerste helft en een tweede helft waarin het moeilijker werd, maar het bleek voldoende voor de drie punten. Met zeven punten staat het voor eerst even op de negende positie. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Ens op het programma.

* Opstelling Woudsend: Pieter de Vries; Arjan Reekers, Jelmer Gerbrandy, Redmer Zondervan, Wytse de Vries; Jan Derk de Vries, Leo Visser [C], Douwe de Vries (Marco van der Wal '85); Ronald Rijpkema, Julian van der Vegt (Xander van der Vegt '71), Rico Nagelhout (Nico Posthuma '58)

* Doelpuntenmaker:
1-0: Leo Visser ('65/pen)

Bekijk hier de samenvatting van het duel:

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
9h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates