Hielpen 1

14 dec Laatste veldtrainingen 2017 divers
16 dec Woudsend JO11-1 beker      09.00 uur
16 dec Hielpen 1 - Woudsend 1 14.30 uur
23 dec Oefentoernooi zaal jeugd n.n.b.
29 dec FIFA 18 toernooi 14.00 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend 1 weet weer wat winnen is na minimale zege op VV Heerenveen

Woudsend 1 weet weer wat winnen is na minimale zege op VV Heerenveen

2 december 2017, het was even wachten op de goedkeuring van het veld, maar de wedstrijd van vanmiddag tegen VV Heerenveen kon gelukkig worden gespeeld. Woudsend had al lange tijd niet meer een wedstrijd gewonnen en daar moest vanmiddag maar eens verandering in komen. Heerenveen kent een wisselvallig seizoen en had voorafgaand aan deze wedstrijd 6 punten verzameld uit 8 wedstrijden, 2 meer dan Woudsend dus. Bovendien vielen er in duels met Heerenveen altijd veel doelpunten (doelsaldo 20-43). B-junioren Rico Nagelhout (basis) en Marco van der Wal maakten vandaag ook deel uit van de selectie.

De eerste helft liet Woudsend prima voetbal zien. Bij vlagen werden goede aanvallen opgezet, maar het ontbrak aan de laatste beslissende pass. Heerenveen had ook haar mogelijkheden en kwam bijvoorbeeld één keer ietwat gelukkig alleen op de doelman af, maar zij faalden. Een vrije trap werd goed gekeerd door Pieter de Vries. Woudsend had wel het betere van het spel en ook zeker kansen, maar het scoringsprobleem is niet zomaar opgelost. Bij rust dus nog 0-0.

Foto: Dreiging voor het doel van Heerenveen

De tweede helft ging het duel steeds meer op en neer en kon Woudsend maar moeilijk de rust vinden. Het duel werd er daarmee ook niet veel beter op, maar aan de inzet lag het niet deze middag. Het veld werd natuurlijk ook steeds zwaarder, maar dat mocht geen excuus zijn voor deze middag. Woudsend bleef het aanvallend proberen en had uiteindelijk een penalty nodig om op voorsprong te komen. Julian van der Vegt werd onderuit getikt in de zestien en Leo Visser schoot de bal keurig in het netje, 1-0. Eindelijk weer eens een voorsprong. De wedstrijd veranderde er niet om. Invaller Nico Posthuma kreeg de beste kans op 2-0, maar liet dat na en daardoor bleef Heerenveen tot het einde geloof houden. Dat leverde nog wat spannende momenten op, maar Woudsend hield voor het eerst dit seizoen de nul in de competitie en mocht drie punten bijschrijven.

Foto: Leo Visser legt aan voor de 1-0

Een goede eerste helft en een tweede helft waarin het moeilijker werd, maar het bleek voldoende voor de drie punten. Met zeven punten staat het voor eerst even op de negende positie. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Ens op het programma.

* Opstelling Woudsend: Pieter de Vries; Arjan Reekers, Jelmer Gerbrandy, Redmer Zondervan, Wytse de Vries; Jan Derk de Vries, Leo Visser [C], Douwe de Vries (Marco van der Wal '85); Ronald Rijpkema, Julian van der Vegt (Xander van der Vegt '71), Rico Nagelhout (Nico Posthuma '58)

* Doelpuntenmaker:
1-0: Leo Visser ('65/pen)

Bekijk hier de samenvatting van het duel:

Afgelastingen v.v. Woudsend

Banner website 2017 RABO

vvWoudsend Wedstrijd #afgelast: #Woudsend JO17-1 - #ST IJVC/Blauwhuis JO17-2 16 december 2017 - 10:30
12m
vvWoudsend Alle thuiswedstrijden zijn morgen afgelast! De duels van JO17-1, JO11-1 en JO9-2 gaan dus niet door!
16m
vvWoudsend Donderdag 14 december zijn alle trainingen afgelast! Er ligt nog altijd veel te veel water op de velden.

10  Blokzijl 11 7

Bijgewerkt t/m 09-12-2017