Ens 1

Heerenveen 1

22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend F2 delft onderspit tegen Oeverzwaluwen F2

Woudsend F2 delft onderspit tegen Oeverzwaluwen F2

Vandaag zagen wij (Henk en ik) al vroeg dat dit wel eens onze dag kon worden. De mannen zaten geconcentreerd in de kleedkamer, luisterend naar hun favoriete muziek op hun blingbling i-pad terwijl de uitheemse masseuses de strak geschoren kuitspiertjes losstreken. Er werd beslist niet gerend en geschreeuwd in de box. Als coach weet je dan dat het gaat gebeuren. Onder de swingende tonen van “sinte, sinte maarten” werden we door een enthousiaste menigte op het veld onthaald.

De mannen kregen de laatste instructies. Zo werd Robin als aanspeelpunt voorin geposteerd, Jarno als slot op de deur achterin en Chris onder de lat. De rest speelde op het middenveld. De tegenstander, die met 12 man was ingevlogen vanuit het verre Koudum was duidelijk overrompeld door de Woudsender tactiek. In balbezit werd het veld snel groot gemaakt en bij balverlies werd de tegenstander volgens het “kluitconcept” op een paar vierkante meter klem gezet. Het leidde tot enkele pijlsnelle uitbraken. Robin werd veelvuldig aangespeeld door Hille en Jesper, maar kon met twee tegenstanders in de nek en weinig aansluiting vanaf het middenveld niet echt gevaarlijk worden. Vanaf de flanken brachten Rowan en Timme uitkomst. De ruimtes werden wat groter waardoor Tieme twee keer van afstand gemeen kon uithalen. Rust. 0-0.

Na de rust kwam Daan onder de lat. Chris zou voor de verdediging gaan tuinieren en Jarno erbij in de spits. Het optimisme kostte ons al snel een tegentreffer. 0-1. Nadat de verdedigende linie was hersteld zagen we weer het beeld van de eerste helft. Sepp dook alle gaten in terwijl Sven vele kilometers vrat. Het publiek ging niet alleen als twaalfde, maar ook als dertiende man achter de roodhemden staan. Scheidsrechter Julian van der Vegt stond op scherp en moest het ontketende team van Woudsend enkele keren tot de orde roepen. Aan het slot van de match bleef echter de beloning uit en scoorde Oeverzwaluwen haar tweede doelpunt. Inderdaad, 0-2. Dit bleek ook de eindstand.

Volgende week zetten we een gediplomeerde haptonoom in en hopen dan 3 punten uit het altijd lastige Workum mee te nemen. Tot dan.

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

3 HJSC 19 33

Bijgewerkt t/m 19-05-2018