Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsWoudsend JO13-1 winnaar van evenwichtig duel

Woudsend JO13-1 winnaar van evenwichtig duel

Afgelopen zaterdag toog de JO13-1 naar Bolsward om het daar op te nemen tegen de plaatselijke JO13-5. Woudsend doet mee bovenin, de Bolswarders hebben het iets moeilijker in deze competitie, zij hadden voorafgaand aan deze wedstrijd 3 punten. Zonder de afwezige Jarno was het zaak de punten mee te nemen om bovenin mee te blijven doen.

Onder stralende omstandigheden werd er om 9.00 uur afgetrapt. Woudsend begon vrij goed. Zonder groots te voetballen werd Bolsward vastgezet op eigen helft en werd getracht spits Daan in stelling te brengen. Helaas ontbrak de finesse bij de eind pass een beetje, zodat de Roodhemden niet heel gevaarlijk werden. Bolsward kwam echter ook niet heel gevaarlijk op de helft van Woudsend, zodat de bal meestal of op het middenveld te vinden was, of bij de voorwaartsen van de bezoekers. Na een klein kwartier spelen kwam Woudsend dan toch op voorsprong. Riemer ging goed door aan de linkerkant en zijn voorzet werd door Chris via de keeper en de paal binnen gewerkt, 0-1. Hierna werd het spel van Woudsend om onverklaarbare reden minder. In plaats van te blijven voetballen ging men mee in het opportunistische spel van de gastheren. De ballen werden veelal naar voren geschoten in plaats van de combinatie te zoeken. Bolsward meldde zich nu wat vaker op de helft van Woudsend, maar dankzij het vroege storen van Hille en Jet op het middenveld en het robuuste verdedigen van Joey, het explosieve duo T en T (Timme en Tieme) en uitblinker Sven werd zonder kleerscheuren de rust gehaald.

In de rust werd de spelers vertelt wat meer te gaan voetballen en de combinaties te zoeken. Vol goede moed begon Woudsend aan de tweede helft, maar waar de limonade een verlammende werking op de bezoekers had kreeg Bolsward juist de geest. Woudsend moest terug en had geen antwoord op het enthousiasme van de thuisclub. Het middenveld van Woudsend werd regelmatig overlopen, maar gelukkig stond de verdediging prima (met een sterk ingevallen Marieke op de linksback). Woudsend probeerde de bakens wel te verzetten, maar er zijn van die wedstrijden dat het gewoon niet lukt. Alle spelers van Woudsend deden echt wel hun best maar Sepp kwam door goed storen van de tegenstander niet in zijn spel en Liam werd op de linkshalf steeds geconfronteerd met twee tegenstanders. Bolsward begon steeds meer aan te dringen, maar echte kansen kregen zij eigenlijk ook niet. De thuisclub probeerde het een aantal malen van afstand, maar dat kon Lieke niet verontrusten. Woudsend probeerde het nu via de counter en een aantal keer kon Robin op de linkerkant langs zijn tegenstander glippen. Helaas was er dan altijd weer de Bolswarder laatste man die elk gevaar in de kiem smoorde. Gescoord werd er door beide clubs niet meer, zodat Chris de matchwinner werd. Gezien het spelbeeld was dit misschien iets teveel van het goede, maar er zijn ook wedstrijden waarin je te weinig krijgt. Door dit resultaat staat Woudsend nu op een mooie 3e plek.

Aanstaande zaterdag speelt Woudsend JO13-1 uit bij koploper Oeverzwaluwen. Aanvang van de wedstrijd is 9.00 uur.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
10h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates