Ens 1

Heerenveen 1

22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeNieuwsJO15: Catastrofale coach veroorzaakt rampzalig verlies

JO15: Catastrofale coach veroorzaakt rampzalig verlies

(artikel gecensureerd, red.)

Zaterdag 21 april 2018 speelde Woudsend JO15-1 tegen Joure JO15-7. Woudsend vertrok met 11 man naar Joure. Een kans om te bewijzen dat de jongens en het meisje allemaal heel normaal een wedstrijdje van 70 minuutjes konden uitspelen.

Al snel werd duidelijk dat Joure over een matig ploegje beschikte. De eerste minuten verschenen de groen-witten nog een enkele keer gevaarlijk voor het Woudsender doel. Al snel kreeg Woudsend een dot van een kans voor opendoel, maar die ging mis. In de vijfde minuut stapte Senna op de brommer, liep enkele Jousters voorbij en liep half stroffelend de bal in het doel. Redelijk briljant: 0-1. Woudsend drukte echter niet door. Het KH KLSHDLK HLIGHNDBK LNBSDLJB Fortnite Squad. Maar al snel bleek GHKGHKG dat GGKG lgilgolugyug. De spelers waren toch niet zo fit als was gehoopt. De koppies werden al snel rood en het tempo lager. De coach jhjkh jk hlhl kjhlkhkljh. Maar dat betekende dat kjhlkj jhk kljh jk ljkhjklh kh. Gelukkig was er nog steun van de meegereisde supporters. En kansjes deden zich zeker voor. De PlayStation generatie JHGJKG JHG JHG UIY OIYIOYU UIO schieten IOUYOIYU IOYYUYUIOO. UIY OIYIOYU UIO IOUYOIYU conditie jhk kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld inzet jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh sdlfk 1-1 jhlsdk fh lskd fhlkdh flkdjhf dat kjhlkj jhk kljh de jk ljkhjklh kh. hl hkljs flkh KLSHDLK HLIGHNDBK LNBSDLJB team GHKGHKG passing GGKG lgilgolugyug. Gelukkig rust.

De coach UIY OIYIOYU UIO opbouwende aanpak. GHKGHKG combinaties GGKG lgilgolugyug JHG JHG UIY OIYIOYU UIO samen. kjhs flkasdfhjld uiterste best jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkdh flkdjhf driehoekjes kjhlkj jhk kljh hard inspelen jk ljkhjklh kh willen winnen.

De tweede helft begon en de flkh KLSHDLK HLIGHNDBK LNBSDLJB GHKGHKG jhgdfkgajkg jksgdfjkghfjksd hgfkasdjhg fjksdsdj ahgfksdjgfak sdf gksghfk aghfkasdgfjka sgdfkashgfkas gfks hd fgkasgh fkasgfk as gask. jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkd GH de KGHKG jhgdfkgajkg jksgdfjkghfjksd JHG JHG UIY OIYIOYU UIO IOUYOIYU IOYYUYUIO O. UIY OIYIOYU jhjkh jk hlhl KLSHDLK HLIGHNDBK LNBSDLJB GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkdh flkdjhf kjhlkj jhk kljh jk ljkhjklh kh alles of niets flkh sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkd GHKGHKG waardeloze coaching? sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkd alles of niets! GHKGHKG GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh hlhl GHKGHKG 2 2-1 GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkl js flkh GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld j hsflk jhfsdl hl hkljs flkh 3-1 GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flka sdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh GHKGHKG GGKG lgilgolugyug. kljh jk ljkhjklh kh. Jhlsh lhsf kjhs flkasdfhjld jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh

UIY Fortnite ahgfksdjgfak sdf gksghfk aghfkasdgfjka sgdfkashgfkas gfks hd gkasgh fkasgfk as gask. jhsflk jhfsdl hl hkljs flkh sdlfk jhlsdk fh lskd fhlkd GHKGHKG jhgdfkgajkg jksgdfjkghfjksd JHG JHG eliminated UIY OIYIOYU UIO IOUYOIYU game over.

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

3 HJSC 19 33

Bijgewerkt t/m 19-05-2018