Volgende wedstrijd

 
Woudsend 1
 - 

 
Ens 1

Zaterdag 26 mei, 14.30 uur

Vorige wedstrijd


Heerenveen 1
5-2


Woudsend 1

Zaterdag 19 mei, 19.00 uur

Agenda

Datum    Activiteit Aanvang
22 mei Fysio spreekuur 19.30 uur
26 mei Woudsend 1 - Ens 1         14.30 uur
9 juni Slotdag n.n.b.
U bevindt zich hier: HomeNieuwsBeter Woudsend JO15 vergeet te winnen

Beter Woudsend JO15 vergeet te winnen

Woudsend JO15 -1 speelde thuis tegen SWZ Boso Sneek JO15-4. De nummer 8 tegen de nummer 5 van dat moment. De gasten waren bij de bookmakers favoriet, zeker met de kennis dat Captain Lars en Eise na de rust mee zouden gaan met de JO17.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Woudsend. Lars en Eise hadden beloofd de eerste helft alles te geven om dan onderweg naar Leeuwarden zich weer op te laden voor de volgende match. Zij hielden zich aan die belofte! Er kwamen al snel kansen. Er ging een bal naast via het hoofd van Eise, Jeen kwam net niet tot een schot, Lars omzeilde de verdediging maar de bal die hij teruglegde vond geen begrip. Het veldoverwicht leidde in de 8e minuut tot de 1-0. Over rechts, via Roan en Senna viel Woudsend aan, in de zestien legde Eise de bal breed op Youri die vervolgens met zijn fijne linkerbeen de bal beheerst in de linkerhoek schoof en de potige keeper kansloos liet. Een prachtig voetballend doelpunt.

Verdedigend kwam Woudsend niet in de problemen. Roy kreeg slechts enkele ballen en centraal heersten Remon en Hylke. Zoals afgesproken werd, indien nodig, de lange bal gehanteerd en waar kon werden probleempjes prima voetballend opgelost. Ties voetbalde uitstekend mee en ook Olger, die weer fit was en de afwezige Colin verving profiteerde van de ruimte die de Snekers lieten in het 4-4-2 systeem. Youri en Rowan raakten steeds beter gewend aan hun rol op het middenveld. Bij balverlies net even eerder een verdedigende positie innemen geeft een heerlijke voorsprong op de tegenstander en maakt het onderbreken van de aanval van de tegenstander een stuk eenvoudiger.   

De rust kwam snel naderbij en Woudsend bleef vergeten te scoren. Jeen wist Eise nogmaals te bereiken. De paal stond de 2-0 in de weg, Youri passte nog een keer op de linksbuiten, maar die vond de keeper op zijn weg. Uiteindelijk werd gerust met de minst grote voorsprong die mogelijk is.
Tevreden over de voorsprong, maar gefrustreerd en met een beetje buikpijn van het geringe aantal doelpunten vertrokken twee spelers. Samen met de jongelingen Sepp en Tieme moesten de  Woudsenders proberen overeind te blijven. Waar Woudsend overschakelde op 4-4-2 en de JO13 spelers centraal gingen spelen, bleek Sneek over de te gaan op het 4-3-3 systeem. De Snekers kwamen slechts weinig door het volle middenveld. In balbezit werden Jeen en Senna nog regelmatig gevonden. De rode verdediging moest echter even wennen aan de extra aanvaller leek het. De lange speler die was door geschoven kreeg de gelegenheid om vanaf de middenlijn, samen met een aantal verdedigers door te lopen tot aan de 16. Helaas greep niemand resoluut in. Ook Roy vergiste zich door even te vergeten waar het doel exact stond. In de 45e minuut wist Sneek daardoor eenvoudig de 1-1 aan te tekenen.  

Woudsend kwam nog regelmatig voor doel. Senna maakte het haar tegenstander erg lastig. Jeen kreeg nog een aantal kansen en ook Youri wist een aantal schoten te produceren. Helaas wist geen enkele roodhemd nog het net te vinden. Achterin kreeg Woudsend geen problemen meer. Dankzij de prima verdediging kwamen de Snekers er niet meer door en moest hun coach toegeven dat hij niet ongelukkig was met het gelijke spel.

Zoals wel vaker deed Woudsend zichzelf tekort en had het team zich vandaag moeten belonen met 3 punten. Over 2 weken kunnen de spelers iedereen laten zien dat ze zich dit jaar aanzienlijk hebben verbeterd. Dan is de laatste wedstrijd tegen LSC. Dus komt allen op zaterdag 26 mei naar De Spil. De wedstrijd begint dan weer om 10.30

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Volg ons op Twitter!

vvWoudsend Woudsend 2 wint met 7-1 van Balk 3! De doelpunten kwamen van Bjentsje (2x), Baba, BD, Hiemie, Juul en Klaasje.
10h
vvWoudsend Woudsend JO9-3 versloeg @ONSSneek JO9-3 met maar liefst 15-1. Bekijk de foto's in het fotoalbum op onze site of via… https://t.co/BgQoF4mOjN
vvWoudsend Bekijk hier alle uitslagen en standen na de resultaten van vandaag: https://t.co/eNbz5rTxsd

Banner webshop v.v. Woudsend

Stand 5e klasse A - 2017/2018

#   Team Wed  Pt
1 SWZ Boso Sneek 19 57
2 MSC Meppel 19 46  
3 HJSC 19 33  
4 Boornbergum'80       19 30  
5 IJVC 20 26  
6 Heerenveen 20 26  
7 Espel 19 21  
8 Ens 19 19  
9 Bakhuizen 20 17  
10 Blokzijl 19 15  
11 Woudsend 19 14  

Bijgewerkt t/m 19-05-2018
www.voetbalnoord.nl

 

Vind ons leuk op Facebook!

Free business joomla templates