Bakhuizen 1

25 nov Boornb'gum 1 - Woudsend 1 14.30 uur
U bevindt zich hier: HomeSponsoringSponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Met veel trots presenteren wij u onze sponsorbrochure! In deze brochure presenteren wij u de mogelijkheden hoe u uw naam of bedrijf kunt verbinden aan onze vereniging. Er zijn vele opties, en mocht uw idee er niet tussen staan, wij kunnen altijd maatwerk leveren.

Maar waarom nou vv Woudsend? Voetbalvereniging Woudsend is momenteel een bloeiende vereniging, waar sportiviteit hoog in het vaandel staat. Waar veel verenigingen te kampen krijgen met een tekort aan jeugdleden en samenwerkingsverbanden, gaat het bij ons richting de 100 jeugdleden! Mede hierdoor vervuld vv Woudsend een belangrijke maatschappelijke functie in het dorp. Uw bedrijf verbinden aan vv Woudsend betekent dus dat u zich kunt profileren bij een betrouwbare, sociale en sportieve vereniging.

Onze jeugd is in schitterende presentatiepakken gestoken dankzij een groep enthousiaste ondernemers.

De sponsoren zijn voor vv Woudsend onmisbaar. Door de bijdrages van de trouwe sponsoren kan vv Woudsend net dat beetje extra doen. Denk hier bijvoorbeeld het bieden van opleidingsmogelijkheden voor jeugdtrainers en het onderhouden en verzorgen van het sportcomplex.

Wij hechten veel waarde aan onze relatie met de sponsoren en waarderen hun steun. Daarom wordt er elk seizoen een sponsorbijeenkomst georganiseerd. Zo kunt de warme sfeer binnen onze vereniging proeven en in contact komen met andere sponsoren.

Mocht u interesse of vragen hebben, kunt u vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie, of u komt eens langs op een zaterdag. U bent van harte welkom!

Download de sponsorbrochure en bekijk onze vele sponsormogelijkheden!

Een reclamebord langs het hoofdveld is één van onze sponsormogelijkheden.

vvWoudsend Let op! Je hebt nog 12 dagen de tijd om je pasfoto voor je spelerspas te wijzigen. https://t.co/I1D38wiAXU
vvWoudsend Eindstand Woudsend - @vvDhuizen1934 4-5.
vvWoudsend Doelpuntenfestijn vanavond. Sven Nagelhout scoort met een laag schot de 4-5.

1 SWZ Boso Sneek     4 12
9 HJSC 4 3